Oznamy

4. veľkonočná nedeľa, rok B (22.4.2018)

4. veľkonočná nedeľa, rok B (22.4.2018)

Liturgický kalendár

Sobota: Sv. Anzelma, biskupa a učiteľa Cirkvi
Budúca nedeľa: 4. veľkonočná nedeľa, rok B

Rozpis sv. omší

    Zubák Horná Breznica
23.4. Pondelok 16.00 v dome nádeje  
24.4. Utorok 18.30 17.30
25.4. Streda 7.00  
26.4. Štvrtok 7.00  
27.4. Piatok 18.30 17.30
28.4. Sobota 18.30  
29.4. Nedeľa 8.00 a 11.00       9.30

Úmysly

Zubák

Pondelok: pohrebná sv. omša za Jána Slabého, po nej pohrebné obrady v Dome nádeje
Utorok: za zdravie a Božiu pomoc rod. Ferdinanda
Streda: za zdravie a Božiu pomoc rod. Jánoškovej
Štvrtok: † Alžbeta a Rudolf Jurákovi
Piatok: za zdravie a Božiu pomoc rod. Emila
Sobota: za zdravie a Božiu pomoc rod. Bulkovej
Nedeľa: † Helena a Katarína Bučková / † Miroslav Dávid

Rôzne

Ďakujem za upratovanie skupine č. 17 a milodar 100 € a budúci týždeň prosím o upratovanie skupinu č.18. Ďakujem za milodar 100 € a 100 €. Chcem sa poďakovať všetkým chlapom od p. Prenosila, ktorí robili elektrifikáciu, v piatok skončili montáž elektrifikácie past. centra. Taktiež sa chcem poďakovať Kamilovi Babačovi za dokončenie odpadov a vodárske práce, nakoľko v past. centre budú dve nové toalety a dve nové sprchy. Taktiež sa chcem poďakovať všetkým, ktorí pomáhali v tomto týždni sieťkovať. Chcem sa poďakovať aj za pondelkovú brigádu, kedy sme zabetónovali priestore medzi telocvičňou a past. centrom. Vynosili sme ešte zvyšnú krytinu a objekt upratali. Chcem poďakovať aj ženám, ktoré varili v tomto týždni. Ďakujem aj Marcelovi Palicovi za inštaláciu nahrávacej stanice pre internet a kamerový systém.

Tlačivo na 2 % z dane pre OZ Svätý Vendelín.
Zvlášť by som vás chcel poprosiť o pomoc pri venovaní 2% z dane, nakoľko nás čaká veľmi náročný rok prestavby pastoračného centra, ktoré bude financované aj z tohto zdroja. Ako určite viete, je to veľmi náročná stavba, ktorá bude vyžadovať veľmi veľa finančnej dotácie, preto sa nebojte osloviť aj svojich blízkych alebo aj kolegov z práce, ktorí by nám mohli pri tejto stavbe napomôcť aj týmto spôsobom.
Tlačivo nájdete aj tu (môžete ho vyplniť v počítači a následne vytlačiť).

Dnes bude zbierka na seminár.

Farnosť Rajecké Teplice Vás pozýva na Púť k sv. Gianne Beretta Mollovej, ktorá sa bude konať v dňoch 28. - 29. apríla 2018 v Kostole Božského Srdca Ježišovho v Rajeckých Tepliciach. Viac info na výveske.

V piatok večer bude po sv. omši stretnutie s prvoprijímajúcimi rodičmi.

V pondelok od 8.00 bude brigáda pre chlapov, chcem poprosiť všetkých chlapov, ktorí vedia sieťkovať, aby v tomto týždni prišli pomôcť, nakoľko chcem čo najskôr dokončiť podlahu